Teambuildingsarrangement - Groepsuitje in de natuur - Dagje uit met collega's

Bij het teambuildingsarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en koek
  • All-in frisdrank, wijn en bier
  • Een heerlijk diner, bestaande uit een warm/koud buffet en barbecue

Prijs: € 35,00 p.p. op basis van 10 personen.

Creëer een onvergetelijk groepsuitje

Het teambuildingsarrangement kunt u uitbreiden met een activiteit naar keuze. De activiteiten waaruit u kunt kiezen:

  • Handboog-, blaaspijp en luchtbuksschieten
  • Spelshow 'Ik hou van Holland' of 'Jongens vs de Meisjes'
  • BubbelBal
  • Lasergamen

Prijs: € 10,00 p.p. per activiteit

  • Voetgolf, 14 holes
  • Indoor voetbal
  • Games (sjoelen, mega jenga, spijkerslaan)
  • Vlotbouwen op onze vijver
  • Vogelschieten, schietsimulator

Prijs: € 5,00 p.p. per activiteit

De prijs van het teambuildingsarrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Teambuilden nabij het historische stadje Lochem

Beleef samen met uw collega's een fantastische dag uit in de Achterhoek. Samenwerking staat centraal tijdens de activiteiten. Weet u samen met uw team de tegenstander te verslaan tijdens een hilarische spelshow of bubbelbal. Met deze activiteiten zal het teamverband zeker worden versterkt. 

Ruim aanbod aan fantastische activiteiten

De locatie biedt verschillende fantastische activiteiten aan waarmee het teamverband zeker zal worden versterkt. De activiteiten die worden aangeboden zijn:

Indoor voetbal: speel samen met uw collega's voetbal op het indoor speed soccer veld. 

Voetgolf: het is een combinatie van golfen en voetbal. Tijdens het spel wordt gespeeld met een gewone voetbal. 

BubbelBal: kruip in een plastic opblaasbal en ga met uw collega's de competitie aan. 

Lasergamen: ga gewapend op pad met een lasergeweer en probeer uw collega's uit te schakelen. 

Handboogschieten: na een korte instructie van een ervaren begeleider kunt u het boogschieten onder de knie proberen te krijgen. Heeft u een scherp oog en een vaste hand?

Schietsimulator: wie van u is de beste schutter?

Spelshows: neem het tegen uw collega's op in van de bekende spelshows. Wie heeft de meeste kennis?

Vogelschieten: wie weet als eerste de piepschuim vogel van het statief af te schieten met de luchtbuks. 

Een inspirerende locatie

In de Achterhoek bevindt zich nabij de stad Lochem deze locatie. Op deze locatie werden vroeger de jaarlijkse houtverkopen georganiseerd. Inmiddels is dit al lang verleden tijd en worden er activiteiten, feesten, weekendjes weg en vakanties georganiseerd. 

U kunt bij deze locatie kamperen en recreëren. Of overnacht in één van de luxe groepsaccommodaties.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • 3-Persoonskamers
 • Sauna
 • Speelparadijs

Onze partner

Algemeen

In het buitengebied van het historische stadje Lochem ligt rondom een voormalig kasteel de buurtschap ‘Nettelhorst’. De nog aanwezige ruïne, met de fraai gerenoveerde koetshuizen, ademen nog de sfeer van het verleden. In de rustieke omgeving van de Achterhoek ligt deze boerderij.

Vakantie appartementen

Nieuwe Delle: deze ingerichte combinatiewoning is geschikt voor maximaal 12 personen. De begane grond beschikt over 2 slaapkamers, 2 toiletten en 2 badkamers. De eerste verdieping is uitgerust met 4 slaapkamers met 1-persoonsbedden, 2 toiletten en 2 badkamers. Bovendien kunt u heerlijk ontspannen in de 2-persoonssauna. 


Olde Delle: een groepsaccommodatie die is geschikt voor maximaal 14 personen. De begane grond heeft 2 tweepersoonskamers, 2 toiletten en 2 douches. De eerste verdieping heeft 2 tweepersoonskamers en 2 driepersoonskamers. De kamers zijn uitgerust met 1-persoonsboxspringbedden, toilet en douche. 


Hangaar: deze groepsaccommodatie is geschikt vanaf 20 personen tot circa 30 personen. Op de begane grond vindt u de woon-leefruimte en keuken. De keuken is voorzien van kookgerei en de juiste voorzieningen. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapzalen. De slaapzalen zijn voorzien van matrassen (op de grond). Beddengoed dient u zelf mee te nemen. Voor zowel de mannen als de vrouwen is er een eigen sanitair gedeelte. Deze is voorzien van vloerverwarming, 2 luxe douches, wascabine, 2 wasbakken en 3 toiletten. 


Op deze locatie kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd. Het terrein heeft een indoor voetbal veld, buiten sportveld, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, natuurvijver en biedt diverse speelmogelijkheden voor kinderen.

Feestelijk weekendje

Bij deze boerderij kunt u een zeer gevarieerd assortiment aan activiteiten vinden! Wij hebben zowel binnen als buiten activiteiten. En al deze activiteiten zijn te combineren met een feestje of een buffet. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest of ander feest compleet door ons te laten verzorgen!


Wij zorgen ervoor dat uw feest fantastisch wordt met een super activiteit welke perfect past bij de groep! En een hapje en drankje.

Omgeving

In de directe omgeving van ‘de Waltakke’, met zijn typisch coulisselandschap, is veel te zien en te genieten. Voorbeelden zijn het dorp Gelselaar met uitspanning/museumboerderij Erve Brooks, het stadje Borculo met vele musea, het stadje Diepenheim met haar fraaie kastelen en natuurlijk niet te vergeten het naburige Zwiep. Zwiep is vooral bekend van de Witte Wieven en de fraai gerestaureerde molen.