Spannend bedrijfsuitje in Giethoorn - Moorddadig Giethoorn

Dit Spannende bedrijfsuitje in Giethoorn is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Een Rondvaart van 2 uur of Fluistervaart van 2 uur
  • Een Koffietafel met kroket
  • Het Moordspel
  • 1x Een 3-gangendiner of een BBQ

Prijs: € 78.00 p.p. op basis van minimaal 20 personen

De prijs van dit Spannende bedrijfsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2024.

Moorddadig Giethoorn

  Ga de uitdaging aan en test uw speurvaardigheden tijdens dit spannende teambuilding programma in het schilderachtige Giethoorn! Verdeeld in teams gaat u op pad met een PDA, waarop u opdrachten en vragen moet beantwoorden om de moordzaak op te lossen. Welk team weet als eerste de dader te vinden en het raadsel op te lossen? Na afloop kunt u samen met uw team nagenieten van deze onvergetelijke ervaring tijdens een heerlijk diner in ons gezellige restaurant.

  Een totaal programma dat garant staat voor teambuilding, spanning en plezier en waar u en uw groep nog lang over zullen napraten!

Bedrijfsuitje in het Venetie van het Noorden

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen.

Ons restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het programma

  Het programma:10.00 uur: Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.
  11.00 uur: Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.
  13.00 uur: Bij terugkomst staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.
  14.00 uur: Sherlock Holmes roept uw hulp in om de moord die in Giethoorn is gepleegd op te lossen. In groepen van 5-6 personen gaat u aan de hand van een PDA op zoek naar aanwijzingen om de moord op te lossen.
  16.00 uur: Sherlock Holmes is in ons restaurant om de resultaten van het onderzoek te bespreken. Daarna kunt u onder het genot van een borrel de resultaten evalueren.
  17.00 uur: 3 gangendiner* of een uitgebreide BBQ

  * Inhoud 3-gangendiner:

  • Groentesoep
  • Varkenshaas met champignonroomsaus of Kabeljauw uit de oven geserveerd met een uitgebreid garnituur
  • Coupe ijs

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.