Sinterklaas bij uw bedrijf - Inclusief MEGA Sint Quiz

Bij dit Sinterklaas bij uw bedrijf arrangement is inbegrepen:

  • Online live verbinding met Sinterklaas en Piet
  • Mega Sint Quiz

Prijs: € 15,00 per aanmelding met een minimum bedrag van € 200,00
De prijs van dit Sinterklaas op uw bedrijf arrangement is geldig tussen 14 november en 6 december 2021.

Sinterklaas bij uw bedrijf - Inclusief MEGA Sint Quiz

Vier sinterklaas bij uw bedrijf. Tijdens dit traditionele decemberfeest staan de Sint en zijn Pieten garant voor een ouderwets gezellige middag of avond. Vier het 5 december dit jaar met uw collega's.

Online bezoek Sinterklaas en zijn Pieten

Een middag of avond, waaraan iedere collega met haar gezin vanuit huis kan deelnemen, vol gezelligheid en veel interactie. Een afwisselend programma met aandacht voor iedereen middels leuke gedichten, anekdotes en/of cadeautjes gecombineerd met een MEGA Sint Quiz waar zowel jong en oud wordt getest op hun kennis van de wereld rondom Sinterklaas. Van nieuwsfeiten tot dichtvormen en van Sinterklaasmuziek tot de geschiedenis van Sinterklaas. Alles komt op een leuke manier aan bod.

Sinterklaas bij uw bedrijf

  • Kan op ieder gewenst tijdstip aanvangen
  • Duurt ongeveer 2-2,5 uur
  • De online middag wordt aangeboden via ZOOM of een nadere streamingsdienst naar wens
  • De middag kan op ieder gewenst device (telefoon, laptop, ipad, tablet of televisie met internet) worden gespeeld

  De middag is uit te breiden met:

  • Sinterklaas lekkernijen pakket € 15,00 p.p. incl. verzending/bezorging
  • Hapjespakketten va. 15,00 p.p.*
  • Cadeau met passend gedicht va € 15,00 p.p. (incl verzending en bezorging)

  * Bezorging is in overleg mogelijk, kosten afhankelijk van aantal pakketten, aantal afleveradressen en afstand

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.