Onvergetelijke wintersportbeleving en gezellige dagje uit in Sauerland

Deze onvergetelijke wintersportbelevenis is inclusief:

  • Voorbereiding & organisatie
  • Deskundige instructeurs
  • Skimaterialen
  • Skiles voor de beginners
  • Skipas in Altastenberg
  • Sneeuwwandeling
  • Rütschen mit Anton
  • Goed verzorgd diner

Groepstarieven:
Vanaf 25 personen € 155,- per persoon exclusief btw
Vanaf 50 personen € 169,- per persoon exclusief btw
Vanaf 100 personen € 149,- per persoon exclusief btw

De prijs van deze wintersportbelevenis is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Onvergetelijke wintersportervaring

Bent u opzoek naar een leuk, spectaculair, goed georganiseerd en betaalbaar personeelsfeest? Zoek niet verder, dit is een TOP feestje! Wij organiseren een leuke en complete dag, geheel verzorgd van vertrek tot thuiskomst.

Locatie

Sauerland is een regio doordrenkt van natuurlijke prachten charme. Genesteld in het hart van Duitsland biedt Sauerland een ontsnapping aan de dagelijks routine, waar heuvels, uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes samenkomen in een harmonieus geheel. Daarnaast is er de typische Duitse gemutliche sfeer met lekker eten en drinken die een bezoek aan Sauerland compleet maakt.

Programmavoorstel dag 1

  Bij aankomst kunnen jullie de ski materialen op gaan halen die speciaal voor uw gezelschap zijn gereserveerd. Dan is het tijd om de pistes te gaan ontdekken. De beginners kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan de skiles. Voor de niet-skiërs is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een sneeuwwandeling. Onder begeleiding van een gids zullen jullie de omgeving van Winterberg te voet gaan verkennen.

  In de middag hebben jullie de gelegenheid om te gaan lunchen. Optioneel kunnen wij voor jullie een lunch organiseren, waarbij jullie met zijn allen van een goed verzorgde maaltijd kunnen genieten. Jullie gaan  dan natuurlijk lunchen in een gezellige skihut op de piste. Na deze goed verzorgde lunch is het weer tijd om de activiteiten te gaan vervolgen.

  Na deze leuke en actieve activiteiten is het tijd om deze ski dag gezellig af te sluiten met Rutschen mit Anton. Jullie gaan op een slee in een treintje van de berg af glijden. Hilariteit is hierbij gegarandeerd. Wie zal er als eerste beneden zijn?!

  Na de activiteiten is het dan tijd voor de Après Ski. Het is dan ook de hoogste tijd voor een goede borrel, waarbij jullie de bevindingen met elkaar kunnen delen.
  In de avond is het tijd voor een goed verzorgd diner, de perfecte manier om deze leuke dag met het gehele team af te sluiten.

  Aansluitend is het tijd om weer te vetrekken naar huis, op eigen gelegenheid.

Extra activiteiten:

  • Magic Dinner Show: Laat u voor en tijdens uw diner verrassen door entertainment van deze top artiest. Doormiddel van illusies en trucs zal hij u weten te verwonderen en verbazen. Een leuke show in combinatie met een dosis humor waar het publiek nauw betrokken wordt bij de act. Dit entertainment zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond waar nog lang over nagepraat kan worden!
  • VR Moord Game: Bevind uzelf in de wereld van Cluedo met deze spannende VR Game. Tijdens dit spel gaan jullie samen een moord oplossen en de dader opsporen. Met behulp van de VR bril gaan jullie opzoek naar het slachtoffer, het moordwapen, plaats van delict en natuurlijk de dader!
  • Bobslee: Bobsleeën in Winterberg biedt een opwindende en avontuurlijke ervaring. Op hoge snelheid door bochten razen op deze moderne baan, omgeven door met sneeuw bedekte bossen en bergen, zorgt voor een onvergetelijke ervaring samen. Zowel beginners als ervaren bobsleeërs kunnen hier terecht voor opwindende afdalingen en cursussen.
  • Langlaufen: Maak samen met uw team een prachtige Langlauftocht door het landschap van Winterberg. Het is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid te ontdekken. Wanneer u in de ochtend vertrekt kunt u kiezen voor een heerlijke lunch, of kies ervoor om later te vertrekken en sluit af met een gezellige borrel.
  • Arrenslee: Een arrensleetocht in Winterberg met uw team belooft gezelligheid en een onvergetelijke winterervaring. Samen in een traditionele arreslee door het betoverende winterlandschap van Winterberg glijden, terwijl je warm ingepakt bent, zorgt voor een warme en sfeervolle sfeer. Jullie kunnen genieten van de rust en de serene schoonheid van de met sneeuw bedekte bossen en velden terwijl de paarden de slee voorttrekken.
  • Segway rijden: Segway-rijden is een opwindende en unieke manier om deze prachtige omgeving in Sauerland te verkennen. Op een Segway, een elektrisch aangedreven tweewielig voertuig, sta je en verplaats je je door je lichaamsgewicht naar voren of naar achteren te verplaatsen. Terwijl je je balans behoudt, kun je door de straten van Winterberg glijden, genieten van de winterse sfeer en het prachtige landschap.
  • Zipline: Vlieg met deze spectaculaire Zipline met snelheden tot 65 km per uur over het dal van Winterberg. De megazipline Astenkick ligt tussen Winterberg en Altastenberg, vandaar de naam Astenkick. Hij is met zijn 1000 meter lengte bijna de langste zipline van Europa.
9.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Eildert Heising

9

Zeer professionele organisatie, die je compleet ontzorgt.

Stan Bergenhenegouwen

9

Super leuke dagtrip naar Winterberg, inclusief gids die ter plekke de weg goed kent. Mooie sneeuw en lekker schnitzels.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.